Alkalmazástechnika

Itt lakkozó, illetve szórókészülékeinkről (levegő nélküli „airless”, kisnyomású, finomszóró készülékek), 2K/3K berendezésekről, lakkozó, illetve szórópisztolyokról, kis- és nagynyomású lakkszivattyúkról (membránszivattyúk, dugattyús és harmonikás szivattyúk), tartozékokról, pl. GunGuard Evo pisztolyöblítő automatánkról, valamint lakkozóüzemi felszerelésünkről (szívó-, illetve szórófalak, szűrőpaplanok, felhasználandó anyag) talál tájékoztatót.

Szórástechnika

A DETE cég standard termékek széles palettáját kínálja az Ön bevonatkészítési igényeire, mind saját gyártásból, mind pedig más gyártók termékeiből. Az Ön részére szívesen összeállítunk különleges alkalmazásokra szóló készülékeket is.

Részletek >>

Festékellátás

Az egyszerű, kétmembrános szivattyúval és felszívótömlővel működő légporlasztós pisztolyok ellátásától a komplett berendezések ellátásáig – a DETE cég a megfelelő anyagot kínálja Önnek lakkanyagához és egyéni igényeihez.

Részletek >>

2K /3K berendezések

Elektronikus keverő és adagolóberendezéseink, amelyek speciálisan kifejlesztett szoftverrel rendelkeznek az elektronikusan felügyelt folyamatbiztonság érdekében, segítenek Önnek a korszerű két- és háromkomponensű lakkokkal való lakkozásban. Így anyagot takarít meg, és növeli a felületek minőségét.

Részletek >>

Lakkozóüzem felszerelése

Itt áttekintheti a be- és az elvezetett levegőhöz kínált szűrőinket, különféle tisztítótermékeinket és anyagainkat, pl. pisztolyok és készülékek, szívófalak és szórófalak részére, egészen a komplett lakkozóüzemi berendezésig.

Részletek >>