Festékellátás

A festékellátás területén illetékes munkatársunk:

Csányi Zoltán
Tel: +36 24 520 120
Mob: +36 30 543 3838
cszoltan@dete.hu

Melegítők

VULKAN elnevezésű átfolyós rendszerű melegítőnket speciálisan a vezetékben történő (in line) lakkmelegítéshez terveztük. Alkalmazásának legfőbb területei ott találhatóak, ahol a bevonat anyaga pl. nagyon viszkózus, vagy ahol az elemeket nagyon erős bevonattal kell ellátni – vízszintesen is. A lakk melegítése által továbbá takarékoskodni lehet a hígításra használt oldószerrel is, ami mind az oldószerfelhasználás, mind pedig a környezet szempontjából kedvező.

VULKAN termékünk ezenkívül gondoskodik minden évszakban az állandó anyaghőmérsékletről,a karbantartásra gyakorlatilag nincs szükség, teljesen robbanásvédett.

>> Tartozékok prospektus letöltése

Anyagnyomás szabályozók

Az anyagnyomás szabályozókat gyakran azért alkalmazzák, hogy az anyagszállítás nyomásingadozásait, ezáltal pedig a szórás sugártörését megakadályozzák. Ezek úgynevezett ellennyomás szabályozóként gondoskodnak a szállított anyag állandó nyomásáról a körvezetékekben. Mind a mechanikus (fogantyún keresztül) állítható, mind pedig a pneumatikus módon vezérelhető változatok megtalálhatók nálunk valamennyi nyomástartományhoz. Mindegyik szabályozónak nemesfémből készül az anyagvezetője.

>> Tartozékok prospektus letöltése

 • low pressure regulator

 • high pressure regulator

Keverő készülékek

A lakkok előkészítésére szolgáló keverőkészülékek nagy választékban találhatóak nálunk, mind kézi hajtású, pneumatikus, mind pedig elektromos változatban. Keverőkészülékeinket az Ön igényeihez igazítjuk. Mindig az adott igénynek megfelelő modellt ajánlunk Önnek, pl. egy gyorsanfutó változatot a gyors keveréshez, vagy egy hajtóműves változatot az ülepedés megakadályozására. Különféle keverőfejek kaphatóak a legkülönfélébb közegek számára, mind nemesfém kivitelben, mind pedig kemény bevonattal készült alumíniumból.

>> Tartozékok prospektus letöltése

 • compressed-air agitator

 • small agitator

Tömlő/csővezeték

Az Ön igényeinek megfelelően a festékellátó vezetékeket rugalmas tömlőkből tervezzük, vagy merev módon, nemesacélból készült rögzített csövekkel. A tömlővezetékek lényegesen kedvezőbbek, és megoldást kínálnak a nehezen hozzáférhető szakaszokra, de nem olyan erősek, mint a csővezetékek. Ha a szállítási szakaszok nagyon hosszúak, mégis a merev csővezeték ajánlható, mivel a csövek vezetését így egyszerűbb megvalósítani.

>> Tartozékok prospektus letöltése

 • pipeline

 • supply point

 • Wanddurchführung

 • cable-hose assembly

Nyomótartályok

Festékellátás vagy egyéb alkalmazás céljára megfelelő anyagtartályokat tudunk szállítani. Előzetesen megadott paraméterek alapján szívesen készítünk speciális tartályokat is, egyedi gyártásban is.

Tartályok, nyomás alatt
Különböző méretekben, nemesacélból vagy horganyozással, közvetlen betöltésre vagy hobbock tartály felállítására, a megfelelő csatlakozásokkal/karimákkal pl. a keverőkészülékek számára, anyagnyomás legfeljebb 6 bar, a rendszertől függően ferde fenékkel és kifolyóval, vagy ezek nélkül.

Tartály, nyomás nélkül
A nyomás alatt álló tartályokhoz hasonló kivitelben; 1/3-ig nyitható fedél vagy egyedi kivezetés, ferde fenékkel és kifolyóval, vagy ezek nélkül, csatlakozások és karimák az előzetesen megadott paraméterek szerint.

>> Tartozékok prospektus letöltése 

 • small pressure boiler

 • material lid

 • Material boiler pressureless steinless steel