2K berendezések

2K berendezések területén illetékes munkatársunk:

Csányi Zoltán
Tel: +36 24 520 120
Mob: +36 30 543 3838
cszoltan@dete.hu

Detronic Mix 2K/3K berendezések

Az injektálás elvén alapuló berendezés volumetrikusan felügyeli a keverendő anyagok áramlását valós időben, és önállóan szabályozza az adagolást egyedileg meghatározható tűréshatárok között. A kezelés érintőképernyőn keresztül történik, ahol a különböző felhasználói szintek különböző mértékű hozzáférést engedélyeznek a funkciókhoz.

A DETRONIC MIX legfeljebb három komponenst tud egymással összekeverni, a legkisebb adagolás 1,0%-nak felel meg. Egykomponensű anyagokat is végig lehet engedni a berendezésen. A berendezés rendelkezik továbbá automatikus edényidő felügyelettel és utántöltési funkcióval, és csaknem valamennyi folyékony közeghez, pl. gyantához, lakkokhoz, oldószerekhez, elválasztó szerekhez, vízhez, stb. alkalmazható. A volumetrikus mérőcellák kiválasztása a feldolgozási célnak megfelelően egyedileg történik.

Különleges megoldások
Szívesen vállaljuk egyedi tervek kifejlesztését az Ön alkalmazására. Megvalósítottunk már pl. leeresztő rendszereket, több keverőszakaszos berendezéseket, vagy több keverőegység vezérlésére szolgáló rendszereket egyetlen vezérléssel. Egyszerűen csak keressen fel mindket!

Ajánlatunk magában foglal teszteket vagy élő bemutatókat is, amelyek helyszíne lehet az Önök vállalata, vagy a mi műszaki részlegünk.

>> DETRONIC MIX prospektus letöltése

  • Measuring cell for Stamm and accelerator (here: gear-wheel)

  • hardener valve with external needle

  • Control system: Starting screen

  • connector system for flexible paint expansion

  • Valve unit for simultaneous painting/rinsing

GunGuard Evo pisztolyöblítő automata

A DETE GunGuard Evo készülék lehetővé teszi, hogy bármely többkomponensű berendezést, amely rendelkezik a megfelelő vezérléssel, a munka szünetében is üzemképes állapotban tartsunk, anélkül, hogy a berendezést ki kellene öblíteni. Utántöltési funkcióval együtt az automata az edényidő túllépése esetén a tömlőben és a keverőegységben található régi anyagot automatikusan frissen bekevertre cseréli, és az edényidőt visszaállítja.

A GunGuard ezen kívül a munka lényegesen magasabb kényelméről is gondoskodik: egyrészről a lakkozó pisztoly tároló helyéül is szolgál, másrészről növeli az automatizáltság fokát öblítéskor és a berendezés feltöltésekor – a kezelőnek csak az "Indítás" illetve a "Öblítés" gombokat kell megnyomnia az érintőképernyőn, anélkül, hogy a pisztolyt kézzel le kellene eresztenie egy hulladéktartályba. Ezután a pisztolyt ki lehet venni, és kezdődhet a lakkozás folyamata, illetve az üzem végeztével a berendezést biztonságosan ki lehet kapcsolni.

A GunGuard Evo minden nyílása flexibilis kefékkel van ellátva , amik a behelyezett pisztolyt is maximális védi a festékköd bejutása ellen. Így a komplett belső mechanika és a pisztoly is optimálisan védett.

A GunGuard Evot úgy terveztük, hogy helyben hozzá lehessen igazítani a legtöbbet használt lakkpisztolyokhoz – elektrosztatikus berendezésekhez is. Az innovatív befogómechanizmus ezen felül sok szabad teret biztosít, amely lényegesen megkönnyíti a pisztoly behelyezését.

>>Tájékoztatófüzet letöltése

  • DETE GunGuard Evo

  • Protection lid closed

  • Air cap adapter

  • Lower view

  • Brush tightening for hose