Impresszum

A német Telemédiatörvény (TMG) 5. §-a szerinti adatok:

DETE Dr. Tettenborn GmbH
Steinfeldstr. 15
90425 Nürnberg

Képviselik:

Wolfdietrich Ederer
Adrian Schramm

Kapcsolat:

Tel: +49 911 34 77 0
Fax: +49 911 34 77 40
mail: dete@dete.de

Cégjegyzéki bejegyzés:

Bejegyezve Nürnberg
Cégbíróságának cégjegyzékébe
Cégjegyzéki szám: 2704

Közösségi adószám:

Adóazonosító szám a német Áfatörvény 27. §-a szerint:
DE133511122

Felelősség kizárása (disclaimer)

Felelősség a tartalomért

Szolgáltatóként a német Telemédiatörvény (TMG) 7. § (1) bekezdés értelmében felelősek vagyunk az ezeken az oldalakon megjelenő saját tartalmakért az általános törvények szerint. A TMG 8-10. §-ai szerint szolgáltatóként azonban nem vagyunk kötelesek az átvett vagy tárolt idegen információkat felügyelni, vagy olyan körülmények után kutatni, amelyek jogellenes tevékenységre utalnak. Mindez nem érinti az információk eltávolítására vagy használatának zárolására vonatkozó, általános törvények szerinti kötelezettséget. Ide vonatkozó felelősségünk azonban csak a konkrét jogsértés felismerésének időpontjától lehetséges. A megfelelő jogsértések ismertté válásakor ezeket a tartalmakat azonnal eltávolítjuk.

Felelősség a hivatkozásokért (linkekért)

Kínálatunk hivatkozásokat tartalmaz harmadik fél külső weboldalaihoz, amely oldalak tartalmára semmilyen befolyásunk nincs. Ezért ezen idegen tartalmakért nem is tudunk garanciát vállalni. A hivatkozott oldalak tartalmáért mindig az adott oldalak szolgáltatója vagy üzemeltetője felel. A hivatkozott oldalakat a hivatkozás időpontjában megvizsgáltuk a lehetséges jogsértések szempontjából. Jogsértő tartalmak a hivatkozás időpontjában nem voltak felismerhetőek. A hivatkozott oldalak folyamatos tartalmi ellenőrzése a jogsértés konkrét kiindulópontja nélkül azonban nem elvárható. Jogsértések felismerésekor az ilyen hivatkozásokat azonnal eltávolítjuk.

Szerzői jog
Az oldalak üzemeltetői által készített és az oldalakon található tartalmak és művek a német szerzői jog hatálya alatt állnak. Sokszorosításukhoz, feldolgozásukhoz, terjesztésükhöz és a szerzői jog határain kívül eső bármely formában történő értékesítésükhöz az adott szerző, illetve alkotó írásos hozzájárulására van szükség. Az oldalak letöltése és másolása csak magáncélra, nem kereskedelmi felhasználásra engedélyezett. Ha az ezeken az oldalakon található tartalmakat nem az üzemeltető készítette, akkor figyelembe vesszük harmadik fél szabadalmi jogait. Ezt elsősorban úgy biztosítjuk, hogy harmadik fél tartalmait ilyenképpen tüntetjük fel. Ha ennek ellenére a szerzői jogok megsértését ismeri fel, kérjük, hogy azonnal mutasson rá. A jogsértések felismerésekor az adott tartalmakat azonnal eltávolítjuk.