Koncepció kialakítása

Egy berendezés koncepciójának kidolgozása elején általában az elérni kívánt cél áll, többnyire egy bevonattal rendelkező termék formájában. Ebből fejlesztjük ki az Ön speciális kívánságainak és előre megadott paramétereinek figyelembe vételével a kezelési koncepciót először nagyvonalakban, a folyamat szükséges külön-külön lépéseivel együtt, és ezt adott esetben egyeztetjük az Ön lakkszállítójával.

Ezután következik a szükséges műszaki felszerelések meghatározása (pl. szállítástechnika, előkezelés, szárítórendszer), amelynek során figyelembe vesszük a folyamat párhuzamosan kidolgozott konkrét adatait (ütemidők, hőmérsékletek, stb.).

Ezt követően pontos tervrajzokat készítünk, amelyek a folyamat lefutását, valamint a térbeli adottságokat is bemutatják.

A tervrajzon és/vagy a műszaki megoldáson természetesen bármikor lehet változtatni. A félreértések elkerülése érdekében, valamint hogy a nagyobb változtatásokra gyorsan tudjunk reagálni, a tervezés teljes fázisában szoros kapcsolatban állunk Önnel, természetesen a helyszínen is. Az adott esetben más berendezéselemeken dolgozó többi szállítóval egyeztetünk, hogy időben be tudjuk építeni a koncepciónkba a részükről fennálló műszaki paramétereket.

Dolgok, amelyeket ezen kívül elvárhatnak tőlünk:

  • Ha a berendezéstechnológia és alkalmazás egy helyről származik, az elősegíti a lakkozás egyeztetett folyamatát.
  • A legkorszerűbb technológiák alkalmazása a folyamat valamennyi lépésében.
  • Németországi termelésből származó, hosszú élettartamú és kiváló minőségű alkatrészek
  • További szolgáltatások, pl. az ökológiai lábnyom és a klíma szempontjából semleges lakkozás