Megvalósítás

A megbízás elnyerése után azonnal nekilátunk a konkrét megvalósításnak. Önre a következő érvényes: Az Ön számára mi vagyunk az egyedüli partner az új lakkozóberendezéssel kapcsolatban felmerülő valamennyi kérdésben a berendezés átadásáig, és azon is túl.

Először is beszállítóink megszervezését kezdjük el, valamint a berendezés valamennyi elemének a beszerzését a szerelési ütemtervnek megfelelően, amelyet előzőleg Önnel egyeztetve készítettünk el. Az gép építésének területére érkező szállításokat mi felügyeljük, és az időbeli egyeztetést is mi végezzük.

Ezzel párhuzamosan technikusaink elkészítenek minden szükséges szerkezeti tervet és számítást, amelyre az Ön lakkozó berendezésének helyes létesítéséhez szükségünk van, hogy garantálni tudjuk a zavartalan szerelési munkát.

A gép építésének helyszínén szerelőcsapataink átveszik az berendezés egyes elemeinek szakszerű felépítésével, összeszerelésével (pl. támasztószerkezet, burkolatok, stb.), valamint az infrastruktúrával összefüggő feladatokat (pl. csővezetékek, légcsatornák, elektromos szerelés). Szerelőink ezeken kívül a készülékek egyes elemeinek a teljes berendezésben való helyes elhelyezéséről és beépítéséről is gondoskodnak.

A megvalósítás teljes folyamata alatt technikusaink elkészítik a berendezés szükséges dokumentációját a vonatkozó irányelveknek megfelelően, amelyet a berendezés átadásakor az Ön részére átadunk. Berendezésekre szakosodott munkatársaink természetesen személyesen jelen lesznek a próbaüzem során, és a berendezést kezelő személyek részére oktatást tartanak.

Szolgáltatásunk természetesen nem fejeződik be az üzembe helyezés után sem: sokéves tapasztalatunkkal továbbra is bármikor rendelkezésére állunk mind tanácsainkkal, mint pedig tevékenységünkkel, ha pl. szervizmunkákról, módosításokról vagy műszaki kérdésekről van szó.