Mindig a
megfelelő megoldás

VÁLLALATUNK

A DETE családi vállalkozás már 1976 óta tevékenykedik az ipari festéstechnológia területén. Jelenleg 13 alkalmazottal fejlesztünk ügyfélspecifikus berendezéseket és rendszerelemeket vízeslakk rendszerekhez, festékellátókhoz és 2K berendezésekhez. Ennek során minden munkalépésre a „Made in Germany” jellemző. A WHG, az ATEX és a tűzvédelem területén szerzett alapos szakértelem mellett nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi követelményeink és a környezetvédelmi előírások folyamatos javítására. Ezért vezetjük be most az ISO 9001/14001 szabványt.

ALKALMAZÁSI PÉLDÁK

Használja ki sokéves tapasztalatunkat, és merítsen inspirációt az általunk eddig bevezetett megoldásainkból a festékek, ragasztók, gyanták és sok más folyadékok kondicionálása és kezelésére vonatkozóan és győződjön meg hozzáértésünkről.

TERMÉKEK

Gazdag termékkínálatunk a 2K rendszerektől, membrán- és harmonikás szivattyúktól és tartályfedél-emelőktől a kapcsolódó keverő- és vezérlőberendezésekig, anyagnyomás-szabályozókig, automata pisztolyokig, anyagmelegítőig és egyéb rendszerkomponensekig terjed. Szívesen legyártunk Önnek szoros határidőre teljesen egyedi megoldásokat is.
A nürnbergi telephelyen történő gyártásnak köszönhetően minden termékünkhöz rendkívül gyors és költséghatékony alkatrészellátást biztosítunk.

KOMPETENCIÁK

Használja ki műszakilag nagyon jól képzett irodai és terepi munkatársainkat,alik az első pillanattól kezdve egészen az üzembe helyezés utánig végig szoros kapcsolatban maradnak Önnel. Emellett széles körű szakismeretekkel (WHG, robbanás- és tűzvédelem), és megalapozott gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a saját és a harmadik féltől származó berendezések (WIWA, Wagner, Binks stb.) kezelése terén. Ezen kívül a DETE lehetőséget kínál arra is, hogy közvetlenül az Ön telephelyén végezze el a kísérleteket és teszteket, és ehhez ,ha szükséges berendezést is rendelkezésre bocsájt.

Kapcsolat

DETE Surface Technology Group  
Szórástechnika kft  
Soroksári u 56
H-2330.Dunaharaszti

Tel: +36 24 520 120

E-Mail: